Налично

Moni Toys Количка за кукла Mini 9617

45.00 лв.

Детска количка за кукли.Регулиращо се гръбче.Декоративна табла за напитки.Чанта за аксесоари.

Тегло 1.82 kg
Размери 40 × 32 × 55 cm
Производител